KozmetikaÁrlistaBelicoKapcsolat

A tisztításra szoruló, pattanásos bőr

Nem csak tini probléma!

A pattanásos, tisztításra szoruló bőr kialakulásáról sokat írnak, de konkrét, testre-szabott, hatásos kezelésről már annál kevesebbet!

Bár a pattanásos bőrt elsősorban a tini illetve a serdülőkorral hozzák összefüggésbe, mégis sok 25-30 év feletti bőr tűnik úgy, mintha tinédzser maradt volna!

Sajnos ebben a korban előszeretettel ajánlják a bőrgyógyászok a különböző kockázatokkal járó gyógyszeres kezeléseket, melyek a gyógyszer szedése alatt valóban, akár látványos javulást is eredményeznek, de a kúra után lassan, de előbb vagy utóbb újra romlani kezd a bőr állapota.

A női magazinok általános tanácsai nem oldják meg az egyéni problémákat!

Harminc év felett már sokan belefáradtak a különböző kozmetikumokkal való kísérletezésbe, s ha még nem csalódtak kozmetikai kezelésben, akkor 4-6 hetenkénti kozmetikai arctisztítás mellett egyre inkább a probléma “takargatására” koncentrálnak.

Adj egy utolsó esélyt a bőrödnek! Nem fogsz csalódni!

Mi lehet a csalódottságnak, reménytelen küzdelemnek az oka?

Nincs testre-szabottan felállítva a kozmetikai és otthoni kúra! A kozmetikai kezeléstől várjuk a csodát, holott sokkal fontosabb a mindennapi otthoni bőrápolás!

  • A drogériákban, “bio” boltokban nem szakember ajánlja a bőrápoló termékeket, s a termékek egyes összetevőinek káros hatására legtöbbször még a gyógyszertárakban sem hívják fel a figyelmünket!

  • Hiszünk az illúzióban! Nem a termék összetevői alapján választunk kozmetikumot, hanem megbízunk a gyártókban és a reklámszöveg-írókban!

  • Nem vagyunk elég következetesek, pedig egy bőrsejtnek kb. 28 napra van szüksége a lecserélődésre!

S ami talán a legfontosabb!

Soha nem tanítottak meg minket testre-szabottan a bőrünk működésére, az egészséges és hatékony bőrápolásra! Ingyenes tanácsadás!

Krémekkel a pattanások, mitesszerek ellen? Tudtad-e, hogy a krémek be sem jutnak a bőrbe?!

A bőr elsődleges feladata a védekezés; nem engedi be sem a fürdővizet, sem a tengervizet, sem a ránk borult üdítőt, mivel ezek testidegen anyagok!

A krémek összetevőinek nagy részét sem! A krémek a hám legfelső részéig jutnak be, a mitesszerek, pattanások sokkal mélyebben keletkeznek, s ezért sokkal mélyebben is kell kezelni!

A bőr mélyebb rétegeibe pedig csak a bőr felépítésének megfelelő anyagok jutnak be!

Fontos! A sérült bőrfelületen (s ez alatt érthetjük akár a száraz, hámló bőrt, akár a pattanásokat stb.), ahol megromlott a bőr védekezőképessége, bejuthat bármilyen hatóanyag. A bőr viszont itt már nem szelektál! Beengedi nem csak a jó, hanem a káros, irritációt okozó anyagokat (tartósítószer, parfüm, színezékek, káros kémiai fényvédők stb.) is!

A kozmetikumok több mint 95%-a tartalmaz ilyen anyagokat! A problémás, irritált bőrnek ez a “kegyelemdöfés”!

Fénylő, zsíros, pattanásos bőr, végeláthatatlan mitesszerekkel? Többrétegű liposzómákkal legyőzhető a probléma!

Délre már fénylik a bőröd? Szinte úszik rajta az alapozó? A kozmetikai kezelés után egy héttel már újra lehetne tisztítani?

Jelentősen befolyásolhatjuk a faggyúcsatornák tisztulását többrétegű liposzómákkal, melyek a faggyúcsatorna mélyén oldják a megkeményedett faggyút, illetve optimalizálják a faggyútermelést.

A bőr nem lesz fényes, a készítmények gyorsan felszívódnak.

Rendszeres használatukkal egyre kevesebbet kell tisztítani, s egyre könnyebben eltávolíthatóak a mitesszerek!

Olyan alapozó és fedő készítményeket ajánlok, melyek egyben gyulladáscsökkentő és mattosító hatásúak is! Nem tartalmaznak kőolajszármazékokat, így pattanásos, mitesszeres bőrűek is nyugodtan használhatják! Ingyenes tanácsadás!

Gyulladt aknék, pattanások? Egyik eltűnik, másik megjelenik? A tinédzserkor is elmúlt már?

Ott hat, ahol a probléma keletkezik! Speciális összetételű akné készítményeinkkel a mélyebb gyulladások is elérhetőek!

A faggyúcsatornák mélyén elpusztítjuk a gyulladást okozó akné baktériumokat, fertőtlenítjük a csatornát, elősegítjük a sebgyógyulást, erősítjük a bőr védekezőképességét!

Már 2-4 nap alatt is látványos bőrjavulást eredményez, az idősebb kori aknénál is! Mattosító bőrápoló készítményeink sugárzó, selymes bőrképet eredményeznek.Ingyenes tanácsadás!

Jól látszik a különbség az alábbi képeken, ahol egy 4 hónapos kezelés előtti és utáni állapot látható.

Belico kezelés előtt    4 hónappal később

„Ránctalanítanék is, táplálnám is a bőröm, de pattanásaim is vannak!”

A 30-35 év felett nők gyakori problémája! Tisztításra szoruló, gyulladásra hajlamos bőr, de már megjelentek az első apró ráncok.

A bőr fáradt, petyhüdt, fakó, tónustalan! Speciális, összehangolt bőrápolást igényel: gyulladáscsökkentés, faggyúszabályozás és feszesítés!

Általában ez a bőr nem kívánja a zsírosabb krémeket, ugyanakkor érezhetően táplálásra szorul. Gél állagú, folyékony innovatív hatóanyagokat tartalmazó bőrápolóink a legértékesebb növényi hatóanyagba csomagolva. Feszesítés és faggyúszabályozás egyben! Ingyenes tanácsadás!

Tág pórusok? Megvastagodott hámréteg? Aknés hegek?

A Tiéd is lehet sima tapintású, selymes, egészségesen kicsattanó!

Hámlasztó kúráink után még gyorsabban felszívódnak akné készítményeink, látványos az otthoni és a szalonkezelés is!

S ami nagyon fontos egy hámlasztó kúra után: csak bőrbarát anyagokkal, irritáló, allergén összetevők nélkül kezeljük a bőrt!

Nincs gyulladás, piros, hámló bőr! Enzimes gyümölcssavas szalon kúráinkkal, vagy gyengéd otthoni enzimes bőrhámlasztással mellékhatások nélkül újul a bőr. Ingyenes tanácsadás!

Pattanás, tisztátalan bőr és smink?

Nem kell félni tőle, ha a megfelelő terméket választjuk ki!

A Make Up termékeink kizárólag bőrbarát anyagokat tartalmaznak, és természetes pigmentekkel érik el a tökéletes fedőhatást.

Nem tartalmaznak kőolajszármazékokat, nem nehezednek a bőrre, nem borítják fel a bőr természetes hidrolipid termelődését, nem zárják el a bőrlégzést!

Ásványi pigment alapú mattosító púdereink a problémás, gyulladt bőrt is bőrbarát módon fedik!

Kérlek, kérj egy időpontot most az ingyenes személyes tanácsadásra, mely ajánlatom korlátozott ideig érvényes!

Zsuzsa

Forrás: professzionaliskozmetika.hu - BELICO