KozmetikaÁrlistaBelicoKapcsolat

A pigmentfoltos bőr

BELICO professzionális kozmetikumokkal sikerrel a pigmentfoltok ellen !

Nagyon gyakori kozmetikai rendellenesség napjainkban a pigmentfoltos bőr.

Kialakulásának számtalan külső és belső oka lehet, az esetek 90 százalékában a nőket érinti.

A leggyakoribb formája az általában bájosnak titulált, ártalmatlan szeplő, ami már kisgyermek korban megjelenhet.

Az évek előrehaladtával egy bizonyos szintig növekszik a számuk, a tavasz-nyári időszakban a legerőteljesebbek a bőrön.

Gyakoriság szempontjából a második, de kozmetológiai szempontból az első helyen van a hormonális problémára (pl. terhesség, fogamzásgátló tabletta szedése, nőgyógyászati panaszok, menopauza stb.) visszavezethető pigmentfoltok kialakulása, ahol a pigmentfoltok elterjedését, erősségét további külső tényezőkkel rontani lehet. Ilyenek a túlzott UV sugárzás (felelőtlen napozás, szoláriumozás), káros anyagokat tartalmazó kozmetikumok (pl. parfüm) használata. De a gyulladt, pattanásos bőr hegei is pigmentálódhatnak!

Rengeteg orvosi módszer van, amellyel gyorsan, akár látványosan is eltüntethetőek a kellemetlen „dalmata” foltok, de az ilyen beavatkozások tartós sikere is a rendszeres és következetes mindennapi bőrápoláson és fényvédelmen múlik! Sajnos sokan nem veszik ezt figyelembe, s a mélyhámlasztásos, lézeres, vagy akár a villanófényes kezelése után heteken belül újra megjelenő pigmentfoltokért semmi esetre sem a kezelő szakorvos hibáztatható!

A kitartás meghozza gyümölcsét!

A női magazinok és internetes oldalak „felvilágosító” tevékenysége kimerül az olyan tanácsokban, mint, „Kerüld a Napot!”, „Használj fényvédős készítményeket!”, s csak nyár végén, ősszel vesszük észre, hogy ez a tipp nem jött be! Ha egyszer már kialakultak a pigmentfoltok, akkor azokat csak a következetes bőrvédelemmel és bőrápolással lehet megint elkerülni, illetve a meglévő foltokat a legeredményesebben halványítani.

Ha megértjük a pigmentfoltok kialakulásának folyamatát, akkor nemcsak csatát, de háborút is nyerhetünk ellenük!

Ingyenes tanácsadás!

Mélyrétegű táplálás és védelem!

Mivel a pigmentáció és a pigmentfoltos bőr ápolása nem csupán „felületi” probléma, és a legtöbb nőnek gondot okoz az UV-sugárzással szembeni védelem és az anti-aging összehangolása, a BELICO DERMA CONCEPT egy olyan teljes körű, liposzómás, mélyhatású programot fejlesztett ki, ami egy csomagban tökéletes megoldás a fényvédelemre, a foltok halványítására, a szabadgyökökkel szembeni védelemre, a bőr öregedési tüneteinek visszaszorítására, a hidratálásra és bőrtáplálásra!

A „Pigmentfolt program” termékei egymásra épülnek! Parfümanyag nélkül kellemes illatúak, kizárólag természetes növényi olajokat tartalmaznak. Nincsenek bennük ásványi olajok, állati eredetű összetevők, szilikonolaj és PEG-származékok. Kémiai színezékektől mentes.

Kérlek, kérj egy időpontot most az ingyenes személyes tanácsadásra, mely ajánlatom korlátozott ideig érvényes!

Zsuzsa

Forrás: professzionaliskozmetika.hu - BELICO